Over mezelf

Hallo daar. Welkom op m’n pagina. Ik ben een gezellige 21-jarige dame die in Eindhoven woont. Niks bijzonders, he! Toch is m’n page zeker het volgen waard. Op een leuke manier laat ik jullie meeleven met wat ik meemaak, met regelmatige updates. Ik schrijf over alledaagse dingen die vele anderen ook meemaken en zich daarom makkelijk hierin terug kunnen vinden. Ik woon ook in een leuke drukke stad, dus er is volop te doen. En uiteraard moeten jullie ook mijn kat ontmoeten! Volg je mee?

M’n dagelijkse routine

Okay, ik heb niet echt een vast patroon waaraan ik mij hou. Ik ben meer een ‘Pluk de dag type’ en probeer gewoon het beste van alles te maken. ‘Life is what you make it,’ luidt mijn levensspreuk. Ik maak ‘t graag gezellig op mijn eigen manier. En daarvoor heb ik niet veel nodig. Gelukkig woon ik in een stad waar er voldoende te zien en te doen is. Als ik mij even verveel of echt niks te doen heb, ga ik er even tussenuit om te wandelen. Ik bel dan één van mijn vriendinnen en zo maken wij er een leuke spontane avond van. We gaan dan winkelen of bezoeken een leuk café of terrasje. We gaan vaak naar het centrum bij de Markt en dan is het altijd weer een uitdaging om een keus te maken waar te eten. Ja, ik eet graag buiten of laat leveren. Er is zoveel keus en ik probeer graag nieuwe gerechten uit. Ik vertel ook hierover op m’n page. Niet alleen over de plek en hoe ik de plaats heb ervaren, maar ook over het eten. Dus indien je wilt weten waar te dineren in Eindhoven, moet je mij zeker op de voet volgen.

Mijn lieve poes en ik

Ben je een poezenliefhebber? Dan hebben wij alvast een ding gemeen. Ik hou verschrikkelijk van poezen. Ik heb één en die leidt ook haar eigen poezen-leven. Ik schrijf graag over haar en hoe zij op haar eigen manier haar dag vult. Dus je volgt haar sowieso ook. Indien je mij niet interessant vindt, heeft zij jou misschien wel iets leuks te vertellen. Je leest ook over andere belangrijke personen in mijn leven; mensen met wie ik dagelijks of vaak contact heb. Ik beschouw jullie als m’n vrienden dus daarom geef ik jullie graag een inkijk in m’n leven. Ik ben ook bezig met mijn persoonlijke groei en ben nog aan het uitvissen wat ik allemaal uiteindelijk wil doen. Het is een interessante periode in mijn leven waarin ik misschien nog belangrijke levenslessen moet leren. Het zal dus zeker ook gepaard gaan met vallen en opstaan, maar ik ben niet bang om jullie dat te vertellen. Daarom zijn we ook vrienden!